Čekijos bankas teikia linksmas konsultacijas per „YouTube“

Publikuota: 2016 m. sausio 6 d. trečiadienis

Čekijos bankas „Fio Banka“ pradėjo teikti finansinius patarimus savo klientams per „YouTube“ kanalą. Taip bankas nori pademonstruoti, kad net į sudėtingus finansinius klausimus galima atsakyti paprastai ir aiškiai.

Kanalo „Iš žiūrovų laiškų“ (Nad e-maily diváků) vedėju tapo čekų aktorius, radijo laidų vedėjas ir kino režisierius Jakubas Kogakas. Kampanijos koncepciją sukūrė agentūra „Made by Vaculík“.

Numatoma sukurti 4 vaizdo įrašus, kurie pasakotų, kaip tvarkyti asmeninę ir verslo sąskaitą, ipotekos reikalus, kreditus.

„Mūsų nauja kampanija orientuota į atskiras bankines paslaugas ir jų privalumus. Norėjome parodyti, kad visus finansinius klausimus galima išspręsti. Be to, tai linksma reklamos forma, kuri turėtų patikti žiūrovams. Mes manome, kad bankas neturi būti rimta ir nuobodi įstaiga, jis taip pat gali pasijuokti ir net pasišaipyti iš savęs“, – sakė „Fio Banka“ pardavimo direktorius Janas Blaga.

Beje, banko vaizdo įrašus galima stebėti ne tik „YouTube“ kanale, bet ir per Čekijos televizijas „TV Prima“ ir „TV Óčko“. Užduoti klausimus žiūrovai gali interneto svetainėje www.nademailydivaku.cz. Geriausių klausimų autorių laukia piniginiai prizai ir nemokama sąskaita banke „Fio Banka“.

Šaltinis: banks.eu
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha