B. Geitsas neleido vaikams naudotis išmaniaisiais telefonais iki 14 metų

Publikuota: 2017 m. gegužės 12 d. penktadienis

Duodamas interviu žurnalui „Mirror“, Bilas Geitsas prisipažino, kad savo vaikams iki 14 metų neleido naudotis išmaniaisiais telefonais. Jie dėl to jautėsi nuskriausti, kadangi kiti vaikai išmaniaisiais įrenginiais naudojosi jau daug anksčiau, tačiau tėvas nenusileido. B. Geitsas turi tris vaikus – 20-metę Dženifer, 14-metę Fibi ir 17-metį Rory.

„Dabar nustatome laiką, po kurio nebegalima naudotis išmaniaisiais įrenginiais. Tai padeda vaikams vakare nusiraminti ir užmigti  protingu laiku, – sakė jis. – Mes taip pat išjungiame mobiliuosius telefonus, kai valgome“.

B. Geitsas neišdavė, kokios firmos išmaniaisiais telefonais naudojasi jo šeimos nariai. Tiesa, 2012 m. jo žmona Melinda prasitarė, kad vaikams uždrausta naudotis „Apple“ produkcija ir kad jie naudojasi „Windows Phone“.

„Apple“ steigėjas Stivas Džobsas  taip pat stengėsi riboti savo vaikams naudojimąsi elektroniniais įrenginiais. Vakarais su vaikais jis susėsdavo aptarti perskaitytų knygų, tuomet niekas nesinaudojo nei telefonais, nei kompiuteriais.

B. Beitso ir S. Džobso pavyzdžiu seka ir kiti technologijų įmonių vadovai. „3D Robotics” vykdomasis direktorius Krisas Andersonas taip pat nustatė elektroninių įrenginių naudojimo ribas  namuose. Anot jo, technologijos gali pakenkti priklausomybe ir per jas gaunamu netinkamu turiniu.

Šaltinis: macdigger.ru
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha