HTC „Vive Pre“ naikins ribas tarp virtualaus ir realaus pasaulio

Publikuota: 2016 m. vasario 8 d. pirmadienis

Bendrovė HTC pristatė patobulintą „Vive“ virtualiosios realybės sistemą žengdama didelį žingsnį link virtualios realybės pristatymo masinėms rinkoms link. „Vive Pre“ – ateities bendravimo, pramogavimo, mokymosi bei tobulėjimo technologija, kurios kiekvienas komponentas buvo perdarytas taip, kad užtikrintų didesnį komfortą bei ergonomiką ir dar labiau sumažintų skirtumą tarp virtualaus pasaulio ir realybės.

„Vive“ laisvų rankų įranga leis dar labiau įsitraukti į virtualų pasaulį. Ji bus kompaktiškesnė, su atnaujintu dirželiu, suteiksiančiu daugiau stabilumo. Įranga pasižymės ir ryškesniais bei kokybiškesniais vaizdais. Įrenginio vidus padengtas minkštu audiniu ir intarpu nosiai bus dar patogesnis ir prisitaikys prie skirtingų veido formų.

Įrenginio valdikliai bus aptakesnių formų, su daugiau mygtukų bei dar geriau sukibs su ranka. Naujos įkraunamos ličio baterijos leis jais naudotis iki 4 valandų.

HTC „Vive“ bus pirmoji virtualios realybės techninė įranga, kuri palaikys „SteamVR“ sistemą – vieną didžiausių platformų, iš kurios galima atsisiųsti žaidimų, skirtų virtualios realybės įrenginiams.

Planuojama „Vive“ prekybos pradžia – 2016 metų balandžio mėnesį.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha