„Microsoft“ pristatė SQL serverį „Linux“

Publikuota: 2016 m. kovo 9 d. trečiadienis

Bendrovė „Microsoft“ oficialiame savo tinklaraštyje paskelbė, kad SQL serveriai atkeliauja į operacinę sistemą „Linux“ . Tai įgalins klientus naudoti SQL serverius visuose organizacijos lygmenyse.

Naudodami „Microsoft SQL“ serverį „Linux“ operacinėje sistemoje klientai galės lanksčiau išnaudoti jau turimas priemones, išteklius ir darbuotojų įgūdžius minėtoje operacinėje sistemoje taip sutaupydami laiko ir pastangų. „Microsoft“ siekia suteikti visas galimybes klientams kurti ir diegti „Windows“ ir „Linux“ operacinėmis sistemomis grįstas aplikacijas bei tuo pačiu metu pasinaudoti SQL serverio teikiamais privalumais.

Pagrindines serverio SQL operacinėje sistemoje„Linux“  funkcijas galima išbandyti jau dabar, o pilnas funkcionalumas turėtų būti prieinamas kitų metų viduryje.

Taip pat šį ketvirtadienį 17 val. „Microsoft“ kviečia stebėti tiesioginę transliaciją, kurios metu „Microsoft“ vadovas Satya Nadella bei kiti bendrovės svarbiausi vadovai pasidalins, kaip „Microsoft“ ir jų klientai išnaudoja duomenis ir kuria jais paremtas strategijas, kurios keičia verslą. Be to, sužinosite, kodėl „Microsoft SQL“ tapo industrijos lyderiu ir kaip jis padeda organizacijoms susidoroti su bet kokiu duomenų projektu.

Daugiau informacijos

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha