Naująjį „Samsung Galaxy Note 7“ jau galima užsisakyti ir Lietuvoje

Publikuota: 2016 m. rugpjūčio 16 d. antradienis

Nuo rugpjūčio 16 d. iki rugjūčio 30 d. naujausius, dar prekyboje nepasirodžiusius, „Samsung Galaxy Note 7“ telefonus Lietuvos gyventojai gali užsisakyti iš anksto mobilaus ryšio operatorių parduotuvėse. Dėl netikėtai didelės paklausos visoje Europoje, įrenginių skaičius šiuo laikotarpiu bus ribotas.

Telefonai „Galaxy Note 7“ jau spėjo sulaukti nemažai dėmesio ir palankių vertinimų tiek iš paprastų naudotojų, tiek ir iš profesionalių apžvalgininkų visame pasaulyje. Optimistiškai nuteikia ir mūsų prognozes gerokai viršijantys išankstinių pardavimų rezultatai šalyse, kuriose jie jau prasidėjo. Tiesa, dėl ypatingai didelės naujųjų telefonų paklausos, išankstinių užsakymų metu, Europos šalyse siūlomas įrenginių skaičius bus ribotas. Tokiu būdu siekiame būti tikri, kad kiekvienas užsisakęs telefoną iš anksto, jį gaus numatytu laiku, o prasidėjus oficialiems pardavimams, jų pasiūla atitiks paklausą, taip patenkinant visų pirkėjų lūkesčius“, – sakė Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ padalinio Lietuvoje vadovas.

Visi užsisakę „Galaxy Note 7“ iki rugpjūčio 30 d. dovanų gaus ir virtualios realybės įrenginį „Gear VR“. Su juo, telefono savininkai turės galimybę peržiūrėti 360 laipsnių aprėpties vaizdo įrašus, žaisti virtualios realybės žaidimus, pasinerti į 360 laipsnių ekskursijas po pasaulį, išnaudoti kitas, nuolat besiplečiančias, virtualios realybės galimybes.

Simetriško „edge“ dizaino „Note 7“ pasižymi eile naujovių, tarp kurių ir akies rainelės atpažinimo funkcija – ypač saugi biometrinė autentifikavimo sistema. 64 GB vidinę atmintį telefone galima praplėsti į „microSD“ lizdą įdėjus net iki 256 GB talpos atminties kortelę, o 5.7 colio (14.5 cm) QHD Super AMOLED ekranas leidžia transliuoti HDR vaizdo įrašus, kas užtikrina kino teatro kokybės spalvas bei gilesnę juodą spalvą. Beje, tiek iš stiklo ir metalo pagamintas telefono korpusas, tiek ir patobulintas rašiklis „S Pen“ nuo šiol yra atsparūs vandeniui (IP68 standartas).

Užsisakyti telefonus iš anksto Lietuvos pirkėjai gali mobiliojo ryšio operatorių ir didžiosiose elektronikos prekių parduotuvėse iki rugpjūčio 30 d. Įrenginio kaina – 869 Eur. Lietuvoje pirkėjai gali rinktis iš mėlynos koralo, sidabro-titano ir juodos spalvos telefonų. Oficialūs „Note 7“ pardavimai Europoje prasidės nuo rugsėjo 2 d.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha