„iTunes“: 500 tūkst. naujų paskyrų kasdien

Publikuota: 2013 m. birželio 18 d. antradienis

„Asymco“ analitikai paskelbė naujus duomenis apie tai, kad „Apple iTunes“ kasdien registruojasi 500 tūkst. naujų vartotojų. Šios išvados paremtos pačios „Apple“ pateikta statistika. Birželio 10 dienos duomenimis, šiuo metu „iTunes“ iš viso yra 575 mln. paskyrų.

Jei toks augimas išliks, iki metų pabaigos „iTunes“ gali turėti 600 mln. paskyrų, o 2015 metų viduryje šis skaičius gali perkopti milijardą.

Kalbant apie konkurentus, praėjusiais metais „Amazon“ turėjo tik 200 mln. aktyvių paskyrų. Tiesa, bendras „Google“ ir „Facebook“ naudotojų skaičius gali viršyti „Apple“ skaičius, tačiau niekas, išskyrus „Amazon“, neturi nieko panašaus į „iTunes“ – virtualią parduotuvę su finansine naudotojų informacija. Beje, „iTunes“ paskyros galioja ir „Mac App Store“, „iTunes Match“ bei „iBookstore“.

Analitikų teigimu, „iTunes“ plėtrą iš dalies lemia „iPhone“, „iPad“, „iPod touch“ ir „Mac“ populiarumas. Visi šie įrenginiai reikalauja susikurti „Apple ID“, kuris funkcionuoja kaip „iTunes“ paskyra. Beje, nors registruoti kreditinę kortelę nėra būtina, dauguma naudotojų tai daro, nes jiems patogu greitai sumokėti už programinę įrangą, knygas, muziką ir kt.  

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha