Išmanusis antkaklis

Publikuota: 2012 m. liepos 8 d. sekmadienis

Dauguma mūsų namuose laiko naminius gyvūnus. Kaip žinia, populiariausi yra katės bei šunys. Dizaineris Jaehwa Lee siūlo išmanųjį antkaklį „Pet‘s View“ jūsų augintiniui.

Elektroninis prietaisas geba fotografuoti, todėl po augintinio pasivaikščiojimo lauke galėsite lengvai sužinoti, ką jis matė ir kur buvo. Taip pat galima įrašyti garsus, taigi sužinosite, ar kas nors nenorėjo pakenkti jūsų numylėtiniui. Dėl LED ekrano visada yra matomas augintinio vardas, o tamsoje jis net šviečia, taip pat savininko telefono numeris, kuris praves augintiniui pasiklydus. Kadangi prietaisas turi USB jungtį, visus duomenis galima greitai perkelti į kompiuterį.

Kam toks sudėtingas žaisliukas reikalingas? Jaehwa Lee sako, jog žmonės labai prisiriša prie savo augintinių, o netekę ilgai išgyvena praradimą. Todėl siekiant palengvinti išsiskyrimo skausmą, kartais yra malonu pažvelgti į pasaulį savo numylėtinio akimis, o gal net išgirsti jo lojimą ar švelnų murkimą.

Šaltinis: penki.lt, yankodesign.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha
 

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »