Sukurtas išmanusis didinamasis stiklas

Publikuota: 2013 m. birželio 9 d. sekmadienis

Ko gero, dauguma pamena, kaip vaikystėje susirasdavo patį „gražiausią“ vabalą ir jį ilgai tyrinėdavo su didinamuoju stiklu. Laikai keičiasi, tačiau mažylių noras atrasti pasaulį vis dar toks pat stiprus, todėl dizaineris Chang–Hsuan Pai siūlo neįprastą konceptą.

Prietaisas pavadintas „iSCOPE“ yra skirtas „Apple“ gerbėjams. Tėvai, turintys „iPhone“ telefoną, tiesiog įstato jį į įrenginį ir įjungia. Pastarasis pradeda veikti kaip didinamasis stiklas, kuris ne tik fiksuoja objektą, bet ir garsiai apie jį „pasakoja“.

Dizainerio teigimu, tai prietaisas, leidžiantis vaikui stebėti aplinką ir atrasti pasaulį neatsiliekant nuo laikotarpio, t. y. naudojant naujausias technologijas.

Šis dizainerio Chang–Hsuan Pai konceptas buvo puikiai įvertintas įvairiuose konkursuose, todėl ateityje galima tikėtis jį išvysti gyvai.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »