Lietuvos verslo konfederacija plečia narių gretas

Publikuota: 2016 m. gruodžio 16 d. penktadienis

2016 m. gruodžio 15 d. vykusiame Lietuvos verslo konfederacijos prezidiumo posėdyje priimti du nauji nariai – Lietuvos investicinių ir pensijų fondų asociacija (LIPFA) ir advokatų kontora Tark Grunte Sutkiene.

LIPFA vienija šalies privačias investicijų valdymo bendroves ir komercinių bankų padalinius, užsiimančius investicine veikla. Šiuo metu LIPFA jungia 6 narius, kurie aktyviai dalyvauja asociacijos veikloje ir prisideda prie investavimo populiarinimo bei jam palankios aplinkos kūrimo Lietuvoje.

Pasak LIPFA prezidento Šarūno Ruzgio, dalyvaujant Konfederacijos veikloje, asociacija tikisi sulaukti didesnio informacijos srauto apie valstybės bendradarbiavimą su verslu ir galimai prisidėti prie šių santykių gerinimo.

Advokatė Daiva Dumčiuvienė sakė, kad advokatų kontora Tark Grunte Sutkiene daug dėmesio skiria valstybės projektams, kurie orientuoti į inovacijas ir mokslinių tyrimų paslaugas, tikisi aktyviai prisidėti prie Mokslo ir švietimo komisijos darbo. 

Advokatų kontora Tark Grunte Sutkiene yra viena didžiausių advokatų kontorų Baltijos šalyse, dirbanti visose komercinės teisės srityse. Šiuo metu kontoroje dirba 80 teisininkų komanda. 

Šiemet prie LVK, kuri ir toliau išlaiko narių skaičiaus augimo tendenciją, jau prisijungė 18 organizacijų.

Šaltinis: lvk.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha