Įmonių grupė „Penki kontinentai“ dalį savo veiklos vykdys nuotoliniu būdu

Publikuota: 2020 m. kovo 16 d. pirmadienis

Įmonių grupė „Penki kontinentai“, reaguodama į koronaviruso (COVID-19) plitimą ir atsižvelgdama į Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimą visoje Lietuvoje skelbti privalomą karantiną, taip pat į kitų šalių, kuriose veikia grupės atstovybės, Vyriausybių rekomendacijas, dalį savo veiklos vykdys nuotoliniu būdu.

„Atidžiai sekame situaciją, susijusią su viruso plitimu tuose regionuose, kuriuose aktyviai veikiame ir jau kuris laikas ruošėmės tokiam galimam scenarijui, peržiūrėjome savo vidinius procesus, siekdami perskirstyti vidinius resursus, kad net ir esant karantino režimui, grupės bendrovės galėtų savo verslo partneriams ir klientams užtikrinti efektyvias ir kokybiškas paslaugas“, – sako „Penkių kontinentų“ įmonių grupės valdybos pirmininkas Idrakas Dadašovas.

Pasak įmonių grupės vadovo, bus apriboti visi nebūtini kontaktai su verslo klientais, dalis darbuotojų savo darbus vykdys nuotoliniu būdu iš namų. Antrinių  bendrovių darbuotojams yra parengtos atitinkamos rekomendacijos, kurių bus laikomasi kelias ateinančias savaites. Bus ribojamas ir Vilniuje veikiančio šviesolaidinio interneto bei išmaniosios televizijos „Penki“ klientų aptarnavimo centro darbo laikas.

„Mūsų darbuotojų ir klientų sveikata yra aukščiausias prioritetas, todėl šiuo laikotarpiu savo paslaugas teiksime internetu. Jau iki šiol pratinome savo klientus mūsų paslaugas užsisakyti internetu, didžioji dalis jų buvo perkelta į virtualią erdvę“, –  informavo „Penkių kontinentų“ valdybos pirmininkas.

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ veikla: bankinių technologijų, mokėjimų sprendimų, mažmeninės prekybos technologijų kūrimas, diegimas ir priežiūra, šviesolaidinio interneto, IPTV bei užsakomosios IT paslaugos. Pagrindinės grupės bendrovės: UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2), UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ („Penki“ / „Profit“), UAB „ASHBURN International“.

Šaltinis: Penki kontinentai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha