„Liberty“ banko atstovus domino pažangiausi bankinių technologijų sprendimai

Publikuota: 2018 m. rugpjūčio 7 d. antradienis


Iš kairės: Levan Lekishvili ir Mariam Gogia (Liberty bank), Idrakas Dadašovas (Penkių kontinentų grupė), Kornelijus Šišla ir Daniel Fukson (BS/2), Emilio Kiris (BS/2 Georgia), Emil Musayev (BS/2)

„Kiekvieno šiuolaikinio banko sėkmė priklauso nuo to, kaip gerai jis žino savo klientų poreikius ir sugeba juos įgyvendinti, o šiuolaikiniams klientams ypač svarbu paslaugas gauti  patogiai, greitai, norimu laiku ir norimoje vietoje“, – sakė Sakartvelo „Liberty“ banko Kortelių bei mokėjimų vadovė Mariam Gogia, apsilankiusi įmonių grupėje „Penki kontinentai“. Vilnius biure taip pat lankėsi  minėto banko generalinio direktoriaus pavaduotojas Levan Lekishvili  ir „Penki kontinentų“ grupės antrinės  bendrovės „BS/2 Georgia“ komercijos direktorius Emilio Kiris.

„Liberty“ bankas – vienas iš trijų didžiausių privačių Gruzijos bankų, turintis didžiausią banko padalinių skaičių šalyje. Į Lietuvą atvykusius banko atstovus ypač domino šiuolaikiška bankinė įranga ir programiniai sprendimai, kurie ne tik užtikrintų banko teikiamų paslaugų kokybę, supaprastintų klientų aptaravimą, bet kartu ir būtų panaudoti kaip papildomi pardavimo kanalai, teikiant vartotojams aktualiausias paslaugas. 

BS/2 darbuotojai pristatė svečiams specializuotą bankinės įrangos programinių produktų šeimą „iQ“, vis labiau populiarėjantį daugiafunkcį įrenginį „VTM.iQ“, gebantį atstoti nedidelio banko skyriaus padalinį, ir  kitus šiuolaikiškus bei modernius savitarnos įrenginius.

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ Sakartvele plėtoja verslo ryšius nuo 2001 metų, o 2009-aisiais šioje šalyje yra įsteigusi antrinę bendrovę „BS/2 Georgia“, kuri bendradarbiauja su dauguma vietinių bankų. „Liberty“ bankas – vienas iš ilgamečių partnerių.

„BS/2 Georgia“ ne tik pristato į minėtą šalį bankinę įrangą, diegia į ją savo sukurtus specializuotus programinius sprendimus, bet ir teikia techninės bei programinės įrangos užsakomąsias paslaugas, techninę priežiūrą, darbuotojų konsultavimo ir mokymo paslaugas.

Šaltinis: Penki kontinentai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha