PLUS forume – BS/2 produktų šeimos „.iQ“ pristatymas

Publikuota: 2014 m. spalio 3 d. penktadienis

Š. m. spalio 6–7 dienomis Maskvoje, „Forum Hall“ konferencijų centre, vyksta VI tarptautinis forumas „Bankinė savitarna, mažmeninė prekyba ir grynųjų pinigų apyvarta 2014“, kurį organizuoja bankininkystės temomis rašantys žurnalai PLUS ir „Retail & Loyalty“.

Forumo metu vyksta specializuota konferencija, programinės ir techninės įrangos gamintojų ir tiekėjų parodos, apvaliojo stalo diskusijos. Tarp renginyje aptariamų temų – grynųjų pinigų apdorojimo infrastruktūros ir savitarnos sistemų plėtra, verslo procesų, susijusių su pinigų apyvarta, optimizavimas, naujos inkasavimo technologijos, sukčiavimo bankomatuose prevencija ir kt.

Trečius metus iš eilės forume dalyvauja ir bendrovė „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2), pristatanti produktų šeimą „.iQ“ (stendo nr. 25). Tai daugiafunkcis sprendimų kompleksas, skirtas verslo procesams valdyti ir optimizuoti.

Kaip sako BS/2 Programinės įrangos pardavimo skyriaus vadovas Denisas Korobkovas, didelėse ir sparčiai besikeičiančiose rinkose atsiveria daug galimybių. „BS/2 siūlomi programiniai sprendimai ypač aktualūs Rusijos ir NVS šalių rinkoms, kuriose vyksta dideli pokyčiai: atidaromi šiuolaikiški bankų skyriai, įsigyjama modernios techninės įrangos, diegiami įvairūs programiniai sprendimai, keičiasi požiūris į klientų aptarnavimą. Forumo metu daugiausia dėmesio ketiname skirti sprendimams, kurie padeda bankams bei mažmeninės prekybos įmonėms spręsti saugumo problemas, automatizuoti ir optimizuoti verslo procesus, taupyti išteklius“, – teigia D. Korobkovas.

Į forumą laukiama atvykstant įvairių šalių bankų vadovų, techninės ir programinės įrangos kūrėjų bei tiekėjų, grynųjų pinigų apdorojimo ir bankinės savitarnos sistemų specialistų, valdžios bei teisėsaugos institucijų atstovų.

Daugiau informacijos apie forumą

Apie ankstesnius „PLUS Forum“ renginius:

Tarptautiniame nuotolinių paslaugų forume – dėmesys mobiliosioms technologijoms

Tarptautinis forumas „Nuotolinės paslaugos, kortelės ir mokėjimai 2013“

Rusijos sostinėje – tarptautinis bankinis forumas

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha