„Penki“ dovanojo kalėdinę nuotaiką savo kaimynams

Publikuota: 2018 m. gruodžio 10 d. pirmadienis

„Kai miesto namai sužimba margai ir eglės kiemuos nėra nepuoštos, tai žinai – Kalėdos jau čia“,– taip skamba kalėdinės dainos žodžiai. Kad Kalėdų dvasia greičiau pasibelstų į širdis ir užpildytų jas jaukiu laukimu, įmonių grupė „Penki kontinentai“, plėtojanti Vilniuje šviesolaidinį tinklą „Penki“, artėjančių švenčių proga ne tik pasipuošė aplinką, bet ir padovanojo kalėdines eglutes savo kaimynams.

Lietuvos sutrikusio intelekto žmonių dienos užimtumo centro „Vilties akimirka“ direktorė Jūratė Matulaitienė sakė, kad dovanota gyva eglutė bus tikra staigmena centro ugdytiniams, su jais ją ir papuoš.

Įmonių grupės kaimynystėje įsikūrusio gyvenamųjų loftų rajono „Loft Town“ bendruomenė gruodžio 7 d. eglutėmis tradiciškai papuošė du savo vidinius kiemelius. Susirinkę eglučių puošti kaimynai džiaugėsi proga pabendrauti. Netrukus šalia eglutės išdygo ir staliukas su arbata, kakava ir skanumynais. Vaikai ne tik puošė eglutę, bet ir čia pat važinėjosi rogutėmis, darė sniego angelus, lipdė besmegenius. Ore tvyrojo šventinė nuotaika.

„Džiaugiuosi, kad šiemet eglučių puošti draugiškai susirinko gausus kaimynų būrys su šeimomis, vaikučiais. Didžiuojuosi, kad mūsų kiemai visuomet gražūs – vasarą juos puošia gėlės, o dabar jie šventiškai žiba. Smagu, kad „Penki kontinentai“ nuolat gražina aplinką, kuri ribojasi ir su mūsų teritorija, taip pat sulaukiame ir dovanų“, – sakė „Loft Town“ bendrijos pirmininkė Rasa Gogolienė.

Šaltinis: Penki kontinentai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha