„Penkių kontinentų“ įvaizdiniame filme – žmonės, kuriantys ateities technologijas

Publikuota: 2018 m. lapkričio 26 d. pirmadienis

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ yra viena pažangiausių grupių, veikiančių Lietuvoje ir užsienio šalyse, kurianti aukštųjų technologijų sprendimus, keičiančius daugelio žmonių kasdienį gyvenimą. Tačiau už kiekvienos technologijos slepiasi jas kuriantys žmonės – atviri, linksmi, žingeidūs.

Norėdama parodyti – kokie, „Penki kontinentai“ pristato naują įvaizdinį filmą, iliustruojantį grupės veiklą, darbuotojų kasdienybę ir laisvalaikį. Filmuojama buvo daugumoje įmonių grupės erdvių, bibliotekoje, kavinėje ir net grupei priklausančioje paveikslų galerijoje „5ci Art“.  Filmavosi beveik pusė įmonių grupės biuro Vilniuje darbuotojų, o pagrindinį vaidmenį atliko BS/2 Techninės priežiūros departamento vadovas Gintaras Petkevičius, jau pažįstamas iš šviesolaidinio interneto „Penki“ reklamos. Įvaizdinį filmą įmonių grupei kūrė reklamos agentūra „Wide wings“.

Beveik 30 metų sėkmingai veikianti įmonių grupė visuomet buvo naujovių pradininkė Lietuvoje: viena iš pirmųjų į Lietuvą atvežė bankomatus, sukūrė pirmąją Lietuvoje paieškos sistemą (www.search.lt), pirmoji Lietuvoje pradėjo tiesti šviesolaidinį interneto tinklą ir kt. Įmonių grupės veikla: bankinės, atsiskaitymo bei mažmeninės prekybos įrangos tiekimas bei specializuotų programinių sprendimų kūrimas ir priežiūra, IPTV, šviesolaidinio tinklo paslaugos, užsakomosios IT paslaugos ir kt.

„Tikrai ne kiekvienas žmogus gali pasakyti, kas yra aukštosios technologijos ir kuo užsiima aukštąsias technologijas kurianti įmonė, kaip gimsta ir diegiamos inovacijos. Be abejo, įmonių grupės veiklos sėkmę kuria profesionalai, kurių žinių, kūrybingumo ir  energijos dėka jau šiandien gimsta ateities technologijos. Būtent tai ir norėjome pademonstruoti mūsų filme“, – sako įmonių grupės „Penki kontinentai“ komunikacijos vadovas Germanas Kavalskis.

 

Šaltinis: Penki kontinentai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha