„Penkių kontinentų komunikacijų centras“ – oficialus ARRIS produkcijos platintojas

Publikuota: 2015 m. liepos 9 d. ketvirtadienis

Š. m. liepos 1 dieną UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ tapo oficialia telekomunikacinių technologijų gamybos bendrovės „ARRIS Group, Inc.“ (ARRIS) produkcijos platintoja.

Bendrovei suteikta teisė prekiauti ARRIS programine įranga, TV priedėliais, turinio apsaugos sprendimu „SecureMedia“, vaizdo apdorojimo, perkodavimo, pateikimo įranga. „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ Sistemų administravimo departamento vadovo Tomo Okmano teigimu, bendrovė siekia didinti savo paslaugų krepšelį ir suteikti galimybę gauti viską iš vienų rankų. „Ši partnerystė mums svarbi tuo, kad žengėme išties didelį žingsnį į didmeninę rinką. Dabar esame ne tik šviesolaidinio interneto „Skynet“, IPTV, užsakomųjų IT paslaugų teikėjai, bet ir galime pasiūlyti vieno iš patikimiausių pasaulio gamintojų techninę įrangą. Stengsimės ir toliau stiprinti bendradarbiavimą bei užtikrinti savo klientams maksimalią paslaugų kokybę“, – sako T. Okmanas.

Įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ yra ilgametė ARRIS partnerė. Įmonės IPTV paslaugos paremtos pažangiais šios kompanijos sprendimais. Jau 7 metus bendrovės specialistų sukurta taikomoji programinė įranga „IPTV.iQ“ veikia su ARRIS TV priedėliais ir suteikia klientams galimybę naudotis visais išmaniosios televizijos privalumais, kurių sąrašas nuolat atnaujinamas bei papildomas.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai