„Skynet“ atstovai dovanojo šilumą ir dalijosi gerumu

Publikuota: 2016 m. lapkričio 30 d. trečiadienis

Trečią kartą vykstanti akcija „Dovanok šilumą“ šiemet ir vėl pakvietė dalytis gerumu su tais, kuriems jo labiausiai trūksta. Prie akcijos ne pirmus metus prisijungė ir šviesolaidinio tinklo „Skynet“ atstovai.

Apsilankę gyvūnų prieglaudoje „Lesė“, jie dalijosi ne tik širdies gerumu. Čia įgyvendintos akcijos metu šiltus namus atradusiems keturkojams „Skynet“ padovanojo kokybiško maisto ir linkėjo, kad pas naujuosius šeimininkus jo niekada nepritrūktų.

Akcijai įsibėgėjus, lapkričio pabaigoje, „Skynet“ komanda aplankė Vilniaus sutrikusio vystymosi vaikų namus ir skurdžiai gyvenančias šeimas. Jiems padovanota kompiuterių ir televizorių.

„Skynet“ atstovaujanti Elita Citovičiūtė sakė, kad tokios akcijos ne tik skatina dalytis, bet ir suteikia daug dvasinės šilumos. „Dalydamasis gerumu su kitais ir pats tampi truputį geresnis. Todėl tokios akcijos reikalingos ne tik tiems, kurie ko nors stokoja, bet ir kiekvienam iš mūsų“, – sakė E. Citovičiūtė.

Na o gruodžio 1-ąją – akcijos pabaigos dieną – organizatoriai kviečia visus į nemokamą koncertą Vilniaus mokytojų namų kiemelyje. Čia bus galima ne tik pasiklausyti nuotaikingos muzikos, bet ir siekti ilgiausio šaliko rekordo.

„Dovanok šilumą“ iniciatorė – kūrybos studijos „Showart“. Akciją remia „BrandeVino“, „CaifCafe“, „JaGa“, „Knitas“, „Kudlius“, LRT, „Lrytas.lt“, „Media Traffic“, „Penki kontinentai“, „Šviesa“, Vilniaus kamerinis teatras, Vilniaus mokytojų namai.

 

 

Žiūrėkite vaizdo siužetą apie akciją

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha
 

susiję straipsniai