Sparčiausias internetas studentams – už studentišką kainą

Publikuota: 2018 m. liepos 16 d. pirmadienis

Kaip manote, be ko negali gyventi nė vienas studentas? Kalba ne apie maistą, bet apie technologiją, suteikiančią galimybę turėti ryšį su visu pasauliu. Taip, tai internetas. O kokio interneto reikia studentui? Ogi paties geriausio! Taip mano socialiniuose tinkluose jaunimui gerai pažįstama, modelio TV vedėjos darbą dirbanti Elita Citovičiūtė, kurią galima atpažinti ir šviesolaidinio tinklo „Penki“ reklamose.  

Elita, šviesolaidinis tinklo „Penki“ vardu, Vilniaus miesto studentus kviečia iš anksto pasiruošti mokslo metams, kad atėjus rudeniui terūpėtų gilintis į savo pasirinktą žinių sritį. Nuo liepos 16 d. studentams, pasirašantiems 9 mėn. sutartį, internetas siūlomas itin geromis kainomis: planas GO (100 Mb/s) – 6,90 Eur/mėn., RUN (1 Gb/s | 500 Mb/s) – 7,90 Eur/mėn., FLY (1 Gb/s) – 8,90 Eur/mėn. Visiems planams taikomas papildomas mėnesinis 1 Eur tinklo mokestis.

„Dar neseniai buvo manoma, kad spartus internetas yra prabangos dalykas, tačiau jau dabar sparčiausias Lietuvoje internetas tikrai prieinamas studentams. Pvz., pasirinkus sparčiausią 1 Gb/s „Penki“ interneto planą, internetas dienai kainuos apie 30 centų“, – sako mergina.

Šio pasiūlymo studentams privalumas – ne tik prieinama kaina, bet ir užsakymo trukmė. Siūloma įsigyti „Penki“ internetą būtent mokslo metams, t. y., 9 mėn. Anot Elitos, kuri itin mėgsta keliauti, dažnai studentai nenori įsipaireigoti ir rinktis interneto tiekėją 12-ai ar dar ilgesniam, 24 mėnesių, laikotarpiui, nes neturi pastovios gyvenimo vietos, baigę studijas vasarą išvyksta į gimtąjį miestą ar  nori pakeliauti, pauždarbiauti užsienyje. Taigi, pasibaigus mokslo metams, nereikės mokėti už laikotarpį, kai internetu nesinaudosi.

„Penki“ pasiūlymas studentams galioja užsisakant internetą 2018 m. liepos 16 d. – spalio 31 d., pateikus studento pažymėjimą ar kitą studento statusą patvirtinantį dokumentą. Užsisakius vieną iš minėtų interneto planų, papildomai galima įsigyti ir išmaniąją televiziją už 7 Eur per mėnesį ar neribotų duomenų mobilųjį 4G internetą už 11 Eur per mėnesį.

Kada 1 Gb/s internetas gali būti itin naudingas?

  • Jei namuose naudojatės ne vienu, o daugybe įrenginių, prijungtų prie interneto (ypač, kai šeimos narių ar kambariokų skaičius yra didelis).
  • Jei mėgstate žiūrėti interneto svetainėse skelbiamą vaizdo turinį („Youtube“, „Netflix“ ir kt.)
  • Jei vertinate aukščiausios kokybės vaizdo turinį – HD, 4K, 360⁰ erdvinio vaizdo  formatais.
  • Jei naudojatės virtualiosios realybės galimybėmis.
  • Jei mėgstate per internetą žaisti kompiuterinius žaidimus.
  • Jei dažnai bendraujate su užsienyje gyvenančiais artimaisiais ir draugais per interneto pokalbių programą ir norite matyti kuo tikroviškesnį jų vaizdą, nevėluojančią kalbą bei gestus.
  • Jei norite persiųsti didelės kokybės nuotraukas, grafinius failus ar filmuotą medžiagą.
  • Jei mėgstate stebėti įvairių renginių transliacijas internetu.
  • Jei renkatės nuotolinio mokymo programas.
  • Jei naudojatės debesų duomenų saugyklomis.
  • Jei mėgstate turėti viską, kas naujausia ir geriausia.

„Penki“ – tai pirmasis Lietuvoje šviesolaidinis tinklas. Jį valdo ir nuolat modernizuoja UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai“. Tinklo greitaveika nuolat lenkia konkurentus – 2008 m. šio tinklo klientams pirmiesiems Lietuvoje buvo pasiūlyta 100 Mb/s sparta, 2012 m. – 1 Gb/s sparta, o 2017-ųjų lapkritį pirmą kartą šalyje išbandytas 10 Gb/s greičio internetas, kuris šiuo metu sėkmingai veikia Socialinių mokslų kolegijoje. 

Daugiau apie akciją www.penki.lt/studentams

Šaltinis: Penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Kas lemia interneto spartą?

Pastaruoju metu interneto sparta tapo vienu esminių veiksnių, renkantis interneto paslaugų teikėją. Nuotolinis mokymasis, nuotolinis darbas, nuotolinės treniruotės ir kitokia veikla, vykdoma per vaizdo konferencijas, kuriose iš vienų namų vienu metu dalyvauja keli šeimos asmenys,... skaityti »