Vasaros sezonu „Penki TV“ eteryje – laida „Vasaros ritmu“

Publikuota: 2017 m. birželio 1 d. ketvirtadienis

„Penki TV“ kūrybinė komanda vasaros sezoną pasitinka su laida  „Vasaros ritmu“. „Penki TV“ reporterės – Aina Kirdulienė, Ieva Gasparovičiūtė ir Virginija Kučinskaitė (žr. nuotrauką) – rengs aktualius reportažus ne tik iš vasarojančios sostinės, bet  ir kitų Lietuvos vietovių. Vaikams skirti renginiai, socialinės erdvės, muzikos festivaliai, koncertai, parodos – visa tai aprėps TV kameros objektyvas. Nemažai dėmesio bus skiriama ir mieste rengiamiems sveikatingumo projektams, visuomeninėms akcijoms. Žodžiu, tris vasaros mėnesius gyvensime tuo, kuo alsuos kultūringa sostinė.

„Renginių vasaros metu tikrai gausu. Dirbantiems žmonėms ne visada užtenka laiko viską aprėpti, visur sudalyvauti. Todėl žiūrovus renginiuose kviečiame dalyvauti netiesiogiai. Užtrukę vos 15 min. susipažinsite su įsimintiniausiais vasaros susibūrimais ar renginiais. Be to, laidoje patarsime, kur verta apsilankyti, jei atsirastų laisvų vasaros vakarų“, – laidos reikalingumu neabejoja „Penki TV“ vadovė Ieva Baniulytė.

Jau pirmojoje laidoje „Vasaros ritmu“, simboliškai prasidėsiančioje pačią pirmąją birželio dieną, žiūrovams pasiūlysime prisiminti folkloro festivalio „Skamba skamba kankliai“ akimirkas; kamerinės muzikos gerbėjams pristatysime unikalią Kairėnų vasaros festivalio programą; priminsime projektą „Kinas po žvaigždėmis“, kurį jau spėjo pamėgti kultūringi nakvišos, ir patarsime, kur galėtų  užsukti vilniečių šeimos su mažais vaikais, kad vasara prasidėtų  išties įspūdingai.

Taigi „Penki TV“ taria : „Sezonas baigėsi – sezonas prasideda!“  Iki susitikimo kiekvieną vasaros ketvirtadienį su „Vasaros ritmu“.
Pirmoji vasaros pradžios laida>>

Šaltinis: Penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha