Programėlė „Snapchat“ sulaukė milijardinių pasiūlymų iš „Facebook“ ir „Google“

Publikuota: 2013 m. lapkričio 18 d. pirmadienis

Itin sparčiai populiarėjanti programėlė „Snapchat“, leidžianti vartotojams bendrauti siunčiant vieni kitiems nuotraukas, sulaukė didžiųjų technologijų kompanijų dėmesio – „Facebook“ ir „Google“ siekia ją įsigyti už milijardus JAV dolerių.

Dar trečiadienį „The Wall Street Journal“ skelbė, kad „Facebook“ pasiūlymas siekia 3 mlrd. JAV dol. Kitų šaltinių teigimu, ši suma gali siekti pusketvirto milijardo JAV dolerių.

Teigiama, kad 23 metų „Snapchat“ kūrėjas Evanas Spiegelis bent jau iki kitų metų pradžios neketina svarstyti savo kūrinio pardavimo ar investicijų į jį. Taip esą jis dar labiau sieks padidinti „Snapchat“ vartotojų skaičių, o tai dar labiau padidintų programėlės vertę.

Jaunasis E.Spiegelis, anot gandų, yra sulaukęs 4 mlrd. JAV dol. pasiūlymo iš „Google“. Tačiau šiek tiek palaukęs, kol dar labiau išaugs „Snapchat“ vartotojų įkeliamų nuotraukų per dieną skaičius (šiuo metu jis siekia 350 mln. nuotraukų per dieną) ir pranoks analogiškus „Facebook“ skaičius (apie 400 mln.), jaunasis verslininkas galės diktuoti sąlygas ir sulaukti kur kas didesnio pasiūlymo nei 4 mlrd. JAV dolerių.

Šaltinis: itouch.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha
 

Populiariausi straipsniai

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »