Maskvoje vyksta šeštasis „PLUS Forum“

Publikuota: 2015 m. birželio 1 d. pirmadienis

Birželio 1 dieną Maskvoje prasidėjo 6-asis tarptautinis PLUS forumas „Nuotolinės paslaugos, mobilieji sprendimai, kortelės ir mokėjimai 2015“. Tai renginys, skirtas mokėjimų rinkos analizei ir plėtros perspektyvoms.

Daugiausia dėmesio šiųmečiame forume skiriama skaitmeninės bankininkystės plėtrai, komunikavimo su klientais tobulinimui, socialiniams ir transporto projektams, bankiniam saugumui, kibernetinėms rizikoms, duomenų apsaugai, mokėjimo technologijų perspektyvoms.

Pirmąją forumo dieną vyks keturios sesijos: Nacionalinės mokėjimo sistemos, Mažmeninės bankininkystės ateitis, Inovatyvūs mokėjimo modeliai ir Šiuolaikinės komunikavimo su klientais galimybės. Kartu su konferencija forumo metu kvies ir specializuotų sprendimų bei įrangos paroda.

Antrąja forumo dieną laukiama apvaliojo stalo diskusijų tema „Skaitmeninė bankininkystė. Rytojus ateina šiandien“.

Pageidavimą dalyvauti forume šiemet pareiškė per 1 500 specialistų. Pranešimus renginyje skaitys ir patirtimi dalysis daugiau kai 50 ekspertų iš 36 pasaulio šalių.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha
 

susiję straipsniai

„Penki kontinentai“ tarptautiniame forume pristatė sprendimus bankiniam ir mažmeninės prekybos sektoriui

BS/2 forume pristatė savo sukurtus programinius sprendimus bankiniam sektoriui „Cash Management.iQ“, „Service Desk.iQ“, „Vynamic Marketing“, taip pat mažmeninei prekybai ‒ savo partnerio „Qingdao CCL“ savitarnos kasų įrangą. skaityti »