„Mobotix“ partneriai renkasi Vokietijoje

Publikuota: 2011 m. spalio 21 d. penktadienis

Tiems, kas neabejingi savo, savo artimųjų bei savo turto saugumui, turėtų būti pažįstamas kompanijos „Mobotix“ – vienos pirmaujančių pasaulyje naujos kartos IP vaizdo kamerų gamintojos – vardas. Lietuvos gyventojai taip pat sėkmingai naudoja ir gali įvertinti šių kamerų privalumus – jų jau ne vienerius metus siūlo įsigyti įmonių grupė „Penki kontinentai“.

„Mobotix“ kameros išsiskiria 30 kartų didesne nei analoginių sistemų raiška (2048 x 1536). Dėl unikalių jų savybių šių kamerų gali prireikti iki keturių kartų mažiau, tad tai puiki galimybė sutaupyti. Be to, „Mobotix“ įrenginiuose nėra judančių detalių, todėl jie yra labai patikimi ir reikalauja minimalios priežiūros. Dar vienas „Mobotix“ kamerų išskirtinumas – didžiulis darbo temperatūrų diapazonas – nuo -30 iki +60 0C, kuris užtikrinamas be papildomo šildymo sunaudojant tik 3W energijos.

Š. m. spalio 23–26 dienomis Vokietijoje, Langmeil mieste, „Mobotix“ rengia partnerių konferenciją. Renginyje bus galima išsamiau susipažinti su įvairiais „Mobotix“ produktais, jų privalumais, taikymo galimybėmis, susitikti su partneriais iš kitų šalių, pasidalyti patirtimi, aptarti kylančias problemas, sužinoti naujausias rinkų tendencijas.

Konferencijoje dalyvaus ir ilgametė „Mobotix“ partnerė iš Lietuvos bendrovė „Penki kontinentai“, siūlanti ne tik patikimų vaizdo kamerų, bet ir daugybę įvairių saugos sprendimų. Anot konferencijoje dalyvaujančio „Penkių kontinentų“ atstovo Dariaus Krasinsko, naujos kartos IP kamerų taikymo galimybės labai plačios.

„Siūlome įsidiegti kameras ne tik būsto saugumu besirūpinantiems gyventojams, kurie jau sėkmingai naudoja „Mobotix“ kameras daugiabučių bendrijose, bet ir bankiniame, transporto, logistikos ir kt. sektoriuose. Pavyzdžiui, didelės raiškos IP vaizdo kameros jau įžengė į bankinį sektorių ir padeda užtikrinti dar aukštesnį saugumo lygį bankams bei jų klientams“, – teigė D. Krasinskas.

Konferencijoje tikimasi sulaukti daugiau nei 100 partnerių iš įvairių pasaulio šalių atstovų.

Plačiau apie „Mobotix“ >>>

Daugiau apie „Penkis kontinentus“ >>>

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha