„Gemalto“ sustiprins „Samsung Pay“ saugumą

Saugumo sprendimų lyderė „Gemalto“ įdiegs papildomas apsaugos priemones į išmaniuosius telefonus „Samsung Galaxy S8“ skaityti »

Valandų valandos išmaniojo ekrane: kaip išsaugoti sveikas akis?

Vargu ar valandų skaičių, praleistą žiūrint į išmaniojo ekraną, pavyks sumažinti, todėl labai svarbu apsaugoti regėjimą. skaityti »

Lietuviams sunku išsiskirti su nebenaudojamais telefonais

Ekspertai atkreipia dėmesį saugumo dėlei namie esančius nebenaudojamus elektronikos prietaisus reguliariai patikrinti. skaityti »

„American Express“ ir „Visa“ kovos prieš sukčiavimus

„American Express“ ir „Visa“ paskelbė apie bekontakčių operacijų pokyčius, siekiant sustiprinti operacijų apsaugą. skaityti »

Kiekvienas išmaniojo įrenginio naudotojas privalo išmanyti skaitmeninę higieną

Išmaniuosiuose telefonuose, planšetiniuose kompiuteriuose ir kompiuteriuose nuolat didėja saugomos informacijos apimtis, tai kelia riziką dėl prastos naudotojų skaitmeninės higienos. skaityti »

„Windows 10“ palaikys interneto bankininkystės biometrijos sistemą

Didžiosios Britanijos bankas „Lloyds“, bendradarbiaudamas su „Microsoft“, ketina įdiegti veidų ir pirštų atspaudų atpažinimo technologiją interneto bankininkystėje. skaityti »

Kroviklis gali stebėti namus

Sukurtas įrenginys, vienu metu atliekantis elektroninių prietaisų kroviklio ir vaizdo stebėjimo kameros funkcijas. skaityti »

„Mastercard“ įsigijo apsaugos sistemų bendrovę „NuData Security“

Tarptautinė mokėjimo sistema „Mastecard“ įsigijo apsaugos sistemų bendrovę „NuData Security“. skaityti »

Londono oro uoste nebereikės pasų

Londono oro uoste Heathrow pradėta testuoti veidų atpažinimo sistema. skaityti »

Interneto svetainės išsiaiškins robotus nepastebimai

„Google“ paskelbė patobulinusi identifikacijos mechanizmą „reCAPTCHA“, gebantį skirti tikrus interneto naudotojus nuo interneto robotų. skaityti »