Plečiamas „Skynet“ tinklas

Sostinėje plečiamas šviesolaidinis tinklas „Skynet“. Gegužės mėnesį prie jo prijungti keturi nauji Fabijoniškių mikrorajono namai. Net 253 butų gyventojai (Fabijoniškių g. 90, 92, 94 ir Žadeikos g. 13) jau gali mėgautis „Skynet“ šviesolaidžio tinklu teikiamomis paslaugomis: internetu „Skynet“, interaktyviąja IP televizija „Penki TV“, IP telefonija, būsto saugos sprendimais. Daugumą jų galima valdyti ir mobiliaisiais prietaisais – planšetiniais kompiuteriais bei išmaniaisiais telefonais.

Be to, „Skynet“ sėkmingai naudojasi ne tik fiziniai, bet ir juridiniai asmenys. Gegužės mėnesį „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ tiekiamas šviesolaidinis internetas prieinamas ir Ateities g. 33 įsikūrusio Verslo centro įmonėms bei jų darbuotojams, o nuo birželio šviesolaidžio teikiamus privalumus turi galimybę įvertinti ir Baltarusijos ambasada Vilniuje.

Verta atkreipti dėmesį, kad atsižvelgdamas į nuolat augančius klientų poreikius „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ nuolat didina interneto greitį ir pateikia patrauklių pasiūlymų. Nuo birželio 1 dienos „Skynet“ sparta Lietuvoje siekia net iki 550 Mb/s, o užsienyje – iki 300 Mb/s.

Jei norite prisijungti prie „Skynet“ arba gauti daugiau informacijos, užpildykite specialią anketą >>> arba siųskite SMS su tekstu NORIU SKYNET numeriu +370 620 21 120 ir mes su Jumis susisieksime.

Visi prie „Skynet“ tinklo prijungti namai >>>

Šiuo metu vykstančios akcijos >>>