„HTC Eternity“ – pirmasis telefonas su OS „Mango“ atnaujinimu?

Jau gana ilgą laiką negirdėti jokių naujienų iš Taivano kompanijos HTC stovyklos, tačiau panašu, kad bendrovė žada grįžti į rinką su trenksmu. Kaip praneša GSMArena.com, HTC šiuo metu ruošia naują išmanųjį telefoną, kuris turės ne tik didžiulį 4,7 colių „Super LCD“ ekraną, bet ir naudos naujausią „Windows Phone 7“ operacinės sistemos versiją „Mango“.

Spėjama, kad išmanusis telefonas bus pavadintas „Eternity“ vardu ir dar turės galingą 1,5 GHz taktinio dažnio vieno branduolio kompanijos „Qualcomm“ centrinį procesorių „MSM8255“ bei 16 GB vidinės atminties.

Galinėje telefono dalyje turėtų būti įmontuota 8 megapikselių kamera su dviguba šviesos diodų (LED) blykste, kuri galės daryti didelės raiškos 720p vaizdo įrašus. Įrenginio priekyje bus galima rasti 1,3 megapikselių kamerą, kuri skirta vaizdo pokalbiams. Be to, žadama, kad „HTC Eternity“ turės Wi-Fi, navigacijos, DLNA, Bluetooth 2.1 su EDR modulius bei 1650 mAh bateriją.

Deja, kol kas nėra žinoma nei išmaniojo telefono kaina, nei jo išleidimo data. Tačiau apžvalgininkai spėja, kad įrenginys turėtų pasirodyti rudenį, kai oficialiai „Mango“ atnaujinimas bus pradėtas diegti visuose naujuose „Windows Phone 7“ telefonuose.