Lyderystės ir inovacijų akademija atveria duris

Universiteto mokslininkai ir pedagogai supranta, kad novatoriškas ir kūrybinis mąstymas turi būti skatinamas nuo pat mažumės. Siekiant šio tikslo vasario 4 d. Kauno technologijos universitete pradėjo darbą Lyderystės ir inovacijų akademija. Pirmieji šios akademijos dalyviai – Kauno ir aplinkinių miestų vidurinių mokyklų ir gimnazijų vienuoliktų ir dvyliktų klasių mokiniai.

Lyderystės ir inovacijų akademija – tai Socialinių mokslų fakulteto akademinės bendruomenės iniciatyva, skirta Universitete ir visuomenėje skleisti ir propaguoti lyderystės ir novatoriškumo idėjas, suteikti šios srities pagrindus. Viena iš akademijos tikslinių grupių yra moksleiviai. Artimiausiu laiku į įdomius, įvairius ir tikrų profesionalų vedamus seminarus akademija pakvies taip pat ir studentus, verslininkus, kitų visuomenės grupių narius. Veiklūs fakulteto akademinės bendruomenės žmonės nori dalytis savo turimomis žiniomis ir skleisti pažangias idėjas visuomenėje.

Suvokta lyderystės galia gali atnešti daugybę teigiamų pokyčių bet kurioje gyvenimo srityje! Lyderystės ir inovacijų akademija – tai vieta, kurioje kiekvienam bus suteikta galimybė rasti savitą požiūrį į sėkmę, užsibrėžti asmeninius tikslus ir suprasti, kaip juos pasiekti. Akademijoje įgytos žinios labai universalios ir praktiškai pritaikomos pačiose įvairiausiose situacijose, todėl yra tikrai vertingos.