Vaizdo stebėjimo sprendimas „ATMeye.iQ“ suderintas su „CFT-Bankomat“

Bendrovė BS/2 suderino vaizdo stebėjimo ir apsaugos sprendimą „ATMeye.iQ“ su savitarnos įrenginiams skirta programine įranga „CFT-Bankomat“, kuri veikia Rusijos mokėjimo sistemą „Zolotaja Korona“ (rus. Золотая Корона) naudojančiuose bankuose.

„ATMeye.iQ“ užtikrina visavertę reakciją į visus „CFT-Bankomat“ įvykius, susijusius su transakcijomis (grynųjų pinigų išėmimo pradžią / pabaigą, sąskaitos papildymą ir kitas). Sukauptos vaizdo medžiagos paiešką ir valdymą galima atlikti nuotoliniu būdu – nevykstant į įrenginio vietą, o tai suteikia galimybę ženkliai sumažinti išlaidas ir taupyti laiko resursus. „ATMeye.iQ priklauso verslo procesų valdymo ir monitoringo produktų šeimai „.iQ“, specialiai sukurtai bankiniam bei mažmeninės prekybos sektoriams.

Mokėjimo sistema „Zolotaja Korona“, valdoma Rusijos įmonių grupės CFT (rus. Центр финансовых технологий), finansų rinkoje veikia nuo 1994 metų. Bankinės „Zolotaja Korona“ kortelės naudojamos 510-yje Rusijos, NVS, Kinijos bei Mongolijos miestų. Jas priima daugiau nei 4 300 bankomatų ir per 8 700 mokėjimo terminalų.

Tarptautinė bendrovė BS/2, priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai“, specializuojasi kurdama bankiniam ir mažmeninės prekybos sektoriams skirtus programinius sprendimus, tiekdama savitarnos įrenginius ir teikdama jų techninės priežiūros, sisteminės integracijos bei užsakomąsias paslaugas. Įmonės produktai ir sprendimai prieinami daugiau nei 65-iose pasaulio šalyse.

Dėl išsamesnės informacijos susisiekite su mumis marketing@bs2.lt.

Daugiau apie BS/2 >>>

Daugiau apie „ATMeye.iQ>>>