Kovo mėnesį – „VDU Karjeros dienos“

Kovo mėnesį universitete vyks „VDU Karjeros dienos 2012“. Šis kelias dienas truksiantis renginys yra skirtas studentams, planuojantiems savo karjerą, besidomintiems įsidarbinimo galimybėmis ir socialinės bei profesinės veiklos perspektyvomis. Vienas svarbiausių Karjeros dienų tikslų – padėti studentui, ieškančiam darbo ar praktikos vietos, pasirengti susitikimui su darbdaviu, suteikti informacijos apie tendencijas darbo rinkoje, užmegzti glaudesnius ryšius su darbdaviais.

„Kovo 14 d. studentus ir moksleivius kviesime į praktinę konferenciją, kurios metu jie galės išgirsti savo kolegų pamąstymus apie jaunimo karjeros perspektyvas, savanoriškos veiklos reikšmę planuojant karjerą, pranešimus apie karjeros valdymo gebėjimus, universitetinių karjeros centrų veiklą Lietuvoje“, – pažymėjo VDU Karjeros ir kompetencijų centro vadovė Eglė Stasiūnaitienė. Konferencijos dalyviai turės galimybę išbandyti streso valdymo technikas praktiniame seminare, kuris bus naudingas ruošiantis pokalbiui su darbdaviu.

Kovo 15 d. studentams bus siūloma dalyvauti praktiniuose seminaruose ir patobulinti prisistatymo darbdaviui, CV, motyvacinio laiško rengimo gebėjimus.

Kovo 20, 27 ir 28 dienos bus skirtos studentų verslumo gebėjimų ugdymui. Šiomis dienomis bus analizuojami verslo kūrimo, sėkmingo investavimo, individualios veiklos organizavimo ir apmokestinimo klausimai. Visi besidomintys galės susitikti su įmonių ar organizacijų atstovais, susipažinti su dominančios įmonės veikla, praktikos, įsidarbinimo bei karjeros  galimybėmis.