BAB banko SNORAS bankroto administratorius ruošiasi surengti pirmąjį kreditorių susirinkimą

Teismas paskelbė, kad BAB banko SNORAS bankroto administratorius turėtų planuoti surengti pirmąjį kreditorių susirinkimą ne vėliau kaip 2012 m. balandžio 30 d. Bankroto administratorius netrukus paskelbs tikslią susirinkimo datą, kuri greičiausiai bus paskutiniąją 2012 m. balandžio mėnesio savaitę.  Kreditoriai, kurie pateikė reikalavimus, bus informuoti apie šį susirinkimą oficialiu pranešimu. Išsamesnė informacija apie susirinkimą taip pat bus skelbiama interneto svetainėje adresu www.snoras.com.

Susirinkimo tikslas yra išrinkti pirmojo kreditorių susirinkimo pirmininką bei kreditorių komitetą. Kreditorių komitetas atliks svarbų vaidmenį BAB banko SNORAS bankroto procese, įskaitant įvairių klausimų, susijusių su banko turto pardavimu, tvirtinimą, nustatymą, kokia informacija pateikiama kreditoriams, administracinių išlaidų, patirtų bankroto procese, tvirtinimą ir siūlymą pradėti likvidavimo procedūrą.

„Jau kurį laiką planuojame surengti pirmąjį kreditorių susirinkimą, taip pat tarėmės dėl konkrečios vietos, kuri tiktų keletui tūkstančių kreditorių, kurie galbūt norės dalyvauti. Manome, kad greitai galėsime užbaigti šiuos darbus ir išsiųsti reikiamus pranešimus", - sako bankroto administratorius Neil Cooper.