„Loft Town“ kviečia į virtualų turą!

Vilniuje įgyvendinamo loftų projekto „Loft Town“ kūrėjai kviečia visus, besidominčius originaliais, ekonomiškais ir moderniais pastatais, į virtualų turą po projekto teritoriją. Tam nereikia jokio specialaus pasirengimo. Dar daugiau – tai kelionė, į kurią galite leistis neiškėlę kojos iš namų, nė nepakilę nuo patogaus fotelio.

Užsukę į svetainę www.lofttown.lt ir spustelėję dešinėje esantį mygtuką „VRTURAS“, pateksite į 50 000 kv. m „Loft Town“ teritoriją. Naudodamiesi specialiais mygtukais, lydimi malonios muzikos ir paukščių čiulbesio, keliaukite po jau įrengtas gyvenamąsias ir komercines parodomojo lofto („Demo Loft“) patalpas, užsukite į svetainę, miegamąjį ar vaikams skirtą erdvę, galite net įkišti nosį į vadovo kabinetą. Pasižvalgykite po loftų teritoriją iš paukščio skrydžio, užsukite į jaukius kiemelius, paganykite akis po kaštonų parkelį. Virtualaus turo dalyviams taip pat suteikiama galimybė savo akimis pamatyti jau įsibėgusias projekto statybas ir pasidairyti po jų prieigas.

Na, o tie, kurie nori dar daugiau sužinoti apie projektą ir Vilniaus centre kylančius statinius bei gauti visą išsamią informaciją, laukiami parodomajame lofte, adresu Kalvarijų g. 137.

Plačiau apie projektą – www.lofttown.lt.