„Loft Town“ atvirų durų diena sulaukė sėkmės!

 

„Loft Town“ atvirų durų diena, surengta spalio 13-ąją, susilaukė didžiulio visuomenės susidomėjimo. Renginyje apsilankė daugiau nei 60 žmonių, besidominčių loftais, jų raida, Vilniuje vystomu projektu „Loft Town“ (liet. loftų miestas).

Atvirų durų dienos metu buvo galima išgirsti loftų raidos istoriją – nuo praėjusio amžiaus 3-iojo dešimtmečio Niujorko iki šių dienų Vilniaus, taip pat sužinoti, kaip keitėsi loftų idėja ir kaip iš loftų pionierių – menininkų – taip pamėgto būsto jis transformavosi į prabangią, stilingą ir kokybišką gyvenamąją erdvę. Atvirų durų dienos dalyviai domėjosi ne tik loftų kultūra, bet ir projektu „Loft Town“. Buvo pristatyta planuojama tolimesnė projekto plėtra bei naujovės, neprilygstančios nė vienam kitam Lietuvoje vystomam loftų projektui.

Be to, atvirų durų dienos dalyviai, išsirinkę tinkamas erdves, turės galimybę pasisemti įkvėpimo pačiame Niujorke – loftų lopšyje. Kelionė į Niujorką dovanojama visiems būsimiems loftų miesto naujakuriams, užsiregistravusiems ir apsilankiusiems atvirų durų dienos renginyje bei įsigijusiems „Loft Town“ būstą.

Plačiau apie projektą „Loft Town“ – www.lofttown.lt.