Kviečia atnaujinta „Penki TV“ svetainė

 

„Penki TV“ kanalo komanda kviečia į atnaujintą interneto svetainę www.penki.tv. Jos lankytojų laukia ne tik pasikeitęs tinklalapio dizainas, bet ir daugybė naudingos informacijos. Tačiau daugiausia dėmesio, atnaujinant svetainę, skirta vaizdo medžiagai ir kuo paprastesnei bei patogesnei jos peržiūrai.

Atsivertus titulinį svetainės puslapį, žiūrovą iškart pasitinka šūsnis „Penki TV“ kuriamų laidų, kurios automatiškai atnaujinamos vos tik pasirodžius naujai laidai. Spustelėkite ant sudominusio siužeto ir čia pat peržiūrėkite jį. O jei norite pamatyti visas patikusias laidas, spauskite skiltį „Laidos“ ir žiūrėkite jas visas.

Seniems „Penki TV“ bičiuliams įdomus bus laidų archyvas, kuriame sukaupta beveik 10 tūkst. laidų. Tarp jų populiarusis „IT+“, subtilioji „Kultūra per „Penki TV“, nesenstantis „Savaitės pjūvis“, specialiai Europos futbolo čempionatui rengtas laidų ciklas „EURO 2012“ ir daugybė kitų.

Norite matyti, ką šiandien Jums paruošė „Penki TV“ kūrėjai? Spauskite „TV programa“, sužinokite šiandienos ar kitos pasirinktos dienos programą ir mėgaukitės TV peržiūra.

Malonių įspūdžių!