„Mados infekciją“ tiesiogiai internetu stebėjo daugiau nei 7 tūkst. žiūrovų

Praėjusį savaitgalį „Penki TV“ iš Šiuolaikinio meno centro tiesiogiai internetu transliavo XIV „Mados infekciją“. Du vakarus svetainėje www.scena.lt mados gerbėjai galėjo tiesiogiai stebėti pavasario ir vasaros kolekcijų pristatymus tiesiog kompiuterio, išmaniojo telefono ar planšetės ekrane būdami bet kurioje pasaulio vietoje.

Jau antra šio mados festivalio transliacija praėjo itin sklandžiai. Tiesiogiai „Mados infekciją“ stebėjo daugiau nei 7 tūkstančiai vartotojų. Prisijungusieji internetu turėjo galimybę ne tik demonstruojamus modelius išvysti įvairiais rakursais, bet ir per pertraukėles užmesti akį į užkulisius bei pamatyti unikalias pasirengimo akimirkas.

Tiesioginių transliacijų „Penki TV“ pasiūlė jau ne pirmą kartą. Ši paslauga jau išbandyta transliuojant pavasarinę „Mados infekciją“, tarptautinę konferenciją „LOGIN 2012“, simpoziumą „Open IPTV Forum“, apdovanojimų ceremoniją „T.E.T.E. 2012“, festivalį „Tamsta muzika“, roko naktis „Galapagai 2012“, Boriso Grebenščikovo ir grupės „Akvarium“ bei „Road Band“ koncertus ir kitus masinius renginius. Vienu metu prie www.scena.lt buvo prisijungę daugiau nei 13 tūkst. žiūrovų.