Prie „Google Play“ komentarų – „Google+“ naudotojo vardas ir nuotrauka

Matyt, korporacija „Google“ išties nori, kad žmonės, naudodamiesi jos paslaugomis, vartotų savo tikruosius vardus. Ne taip seniai paieškos milžinė pristatė klientams galimybę publikuojant „YouTube“ klipus panaudoti savo tikrą vardą ir „Google+“ profilio nuotrauką. O nuo šiol bendrovė nusprendė įdiegti „Google+“ ir į virtualią taikomųjų programėlių parduotuvę „Google Play“.

Klientai, norintys parašyti savo komentarą į „Google Play“, greta teksto pamatys ir savo vardą bei nuotrauką iš „Google+“ profilio. Taip įmonė nori ne tik pritraukti į „Google+“ naujų naudotojų, bet ir sumažinti įžeidžiančių komentarų skaičių, nes dabar naudotojai galės matyti komentarą parašiusio žmogaus veidą. Be to, perskaičius atsiliepimą ir pažiūrėjus į nuotrauką, „Google Play“ lankytojui bus paprasčiau suprasti, kad į kai kuriuos pranešimus reikia žiūrėti išties rimtai.

Ši naujovė įsigalioja tiek standartinėje, tiek mobiliojoje „Google Play“ versijose. Prie visų anksčiau publikuotų komentarų bus pažymėtas naudotojo vardas „A Google User“.