„Loft Town“ atvirų durų dieną – malonios staigmenos

Lapkričio viduryje „Loft Town“ parodomajame lofte (Kalvarijų g. 137, Vilnius) šurmuliavo nemažas būrys lankytojų. Projekto įgyvendintojai čia surengė atvirų durų dieną ir pakvietė visus savo akimis pamatyti visiškai įrengtą loftą bei daugiau sužinoti apie šio būsto išskirtinumus ir privalumus.

Renginio svečius traukė ne tik galimybė iš arčiau susipažinti su vienu didžiausių loftų projektu Lietuvoje ir Rytų Europoje. Atvykusius į atvirų durų dieną būsto paskolų klausimais konsultavo banko specialistė, renginio organizatoriai kvietė pasivaikščioti po parodomąjį loftą ir pasijusti tikru „Loft Town“ gyventoju, taip pat lankytojų laukė specialūs pasiūlymai, patrauklios kainos, dovanos ir kitos malonios staigmenos. Be to, visiems būsimiems loftų naujakuriams, išsirinkusiems būstą atvirų durų dieną, įteikta dovana – automobilio statymo vieta.

„Loft Town“ kvartalas įsikūręs Vilniuje, Kareivių bei Kalvarijų gatvių sankryžoje. Jame bus įrengti įvairaus dydžio butai, studijos, loftai ir darbui skirtos patalpos. Be to, čia diegiami inovatyvūs sprendimai būsimiems gyventojams: spartusis internetas „Skynet“, „protingų“ namų („Smart House“) sistema, bendrosioms patalpoms apšviesti naudojama saulės energija.

Plačiau apie projektą – www.lofttown.lt.