Visos „Skynet“ IPTV funkcijos – vaizdinėse instrukcijose

Ne vienas televizijos žiūrovas yra girdėjęs, o galbūt jau ir išbandęs IPTV (angl. Internet Protocol Television). Na, o tiems, kas nori daugiau sužinoti apie gausybę naudingų ir patrauklių IPTV funkcijų, išmaniosios „Skynet“ televizijos kūrėjai siūlo vaizdinių instrukcijų.

Kaip žinome, IPTV suteikia galimybę žiūrovui ne tik mėgautis įprastomis TV funkcijomis, bet ir paverčia televiziją asmenine erdve, kurioje galima rinktis, ką ir kada žiūrėti, perkelti į televizoriaus ekraną įvairius interneto resursus bei valdyti visą TV turinį, pavyzdžiui, pasirinktu mobiliuoju įrenginiu (išmaniuoju telefonu ar planšete). Išmaniosios „Skynet“ televizijos kūrėjai siūlo televizoriaus ekrane naudotis el. paštu, prisijungti ir atlikti veiksmus „Facebook“ tinkle, sužinoti orų prognozę ar valiutų kursus, nustatyti rodomo kanalo kalbą, susikurti mėgstamų kanalų sąrašą, žiūrėti „YouTube“ klipus, užrakinti norimus TV kanalus, susiplanuoti kelionę per „Google Maps“ ir t. t.

Visų siūlomų IPTV funkcijų instrukcijas lietuvių, rusų ir anglų kalbomis rasite „Skynet“ tinklalapyje >>> arba „IPTV.iQ“ portale >>>

Plačiau apie išmaniąją „Skynet“ televiziją ir jos privalumus >>>