Karaokės vakarai su išmaniąja „Skynet“ televizija

 

Išmaniosios „Skynet“ televizijos kūrėjai savo žiūrovus nuo šiol džiugins dar viena puikia paslauga – karaoke televizoriaus ekrane.

Džiugu, kad norint linksmai praleisti vakarą nebereikia specialios karaokės įrangos – viskuo pasirūpins išmanioji IP televizija. Jums tereikia „Meniu“ skiltyje pasirinkti „Internetą“, o tada – „Karaokė“.

Kūrinių yra lietuvių, rusų ir anglų kalbomis, nuo vaikiškų dainelių iki „The Cranberries“ ir Whitney Houston, nuo Stasio Povilaičio iki Lady Gagos ir Psy hitų. Kūrėjai žada atsižvelgti į žiūrovų pageidavimus ir siūlomų dainų sąrašą nuolat plėsti.

Taigi susirinkite visa šeima ar pasikvieskite draugų ir surenkite smagų karaokės vakarėlį tiesiog namuose. Pažadame – nuobodžiauti tikrai neteks.

„Skynet“ IPTV kūrėjai siūlo daugiau nei 90 kanalų, tarp jų – HD ir 3D formato, galimybę įrašyti programas vėlesnei peržiūrai, sustabdyti ar atsukti TV transliaciją. Be to, galima žiūrėti filmus virtualiajame kino teatre, televizoriaus ekrane klausytis mėgstamos radijo stoties, pasižiūrėti „YouTube“ klipų, skaityti el. paštą ir užsakytas RSS naujienas, sužinoti orų prognozę ar valiutų kursus, bendrauti su draugais socialiniame tinkle „Facebook“. Taikomosios programos „Picasa“ ir „Flickr“ padės išsirinkti ir peržiūrėti nuotraukas, o „Google Maps“ – sužinoti lankomiausias vietas ir susidaryti kelionės maršrutą. Visos šios ir kitos funkcijos leidžia išplėsti įprastos televizijos ribas ir paversti ją asmenine TV.

Malonių įspūdžių!

Plačiau apie išmaniąją „Skynet“ televiziją >>>