BS/2 Kirgizijoje rengia „Azijos bankinių technologijų forumą 2013“

Kirgizijoje, Isyk Kulio ežero pakrantėje įsikūrusiame poilsio centre „Kaprizas“, rugsėjo 13–15 dienomis vyksta jau tradicija tampanti konferencija „Azijos bankinių technologijų forumas 2013“. Tai renginys, skirtas pažangiausioms bankinio ir mažmeninės prekybos sektorių technologijoms bei subursiantis didžiausių Kirgizijos, Kazachijos ir Tadžikijos bankų vadovus bei atstovus. Šis forumas – tai puiki galimybė ne tik perteikti savo turimą patirtį, bet ir įsiklausyti į klientų poreikius bei pageidavimus ir taip tobulinti kuriamą programinę įrangą, teikiamas paslaugas.

Renginio organizatorė – bendrovė „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2), priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai“. BS/2 atstovai konferencijoje dalysis patirtimi diegiant savo sprendimus įvairių šalių bankiniuose sektoriuose. Įmonės specialistai supažindins lankytojus su grynųjų pinigų srautų optimizavimo moduliu „Cash Logistics.iQ, mobiliesiems įrenginiams skirta sprendimų platforma „Mobile.iQ“. Itin daug dėmesio bus skiriama pristatyti moderniam bankui, kuriame diegiami modernūs prietaisai ir šiuolaikiški programiniai sprendimai, padedantys optimizuoti darbuotojų darbą bei klientų aptarnavimo kokybę.

Konferencijos nuošalyje neliks ir kitos „Penkių kontinentų“ antrinės bendrovės „ASHBURN International“ atstovai. Jie renginyje pristatys transakcijoms apdoroti skirtą programinės įrangos paketą „TransLink.iQ ir mokėjimo bei lojalumo sistemų valdymo sprendimą „PayLo“.

Be „Penkių kontinentų“ specialistų, forume dalyvaus Vokietijos koncerno „Wincor Nixdorf“ atstovė Ana Pankraz, kuri papasakos apie CINEO seifų liniją. BS/2 yra ilgametė šios kompanijos partnerė ir tiekia jos gaminamą įrangą į daugelį NVS valstybių. Dar vienas konferencijos svečias – UAB „First Data“ procesų valdymo direktorius Baltijos šalims Vygintas Rakauskas. Jis renginyje dalysis patirtimi teikiant bankines užsakomąsias paslaugas.

Plačiau apie BS/2 – www.bs2.lt.

Plačiau apie „ASHBURN International“ – www.ashburn.eu.

Plačiau apie „Penkis kontinentus“ – www.5ci.lt.