Stebėk geriausių Europos plaukikų kovas tiesiogiai per LRT HD!

Puiki naujiena sportu besidomintiems „Skynet“ išmaniosios TV žiūrovams. Gruodžio 12–15 d. plaukimo aistruoliai kviečiami stebėti tiesioginę LRT HD (TV kanalo Nr. 52) Europos plaukimo čempionato transliaciją iš Danijos (Heringo). Keturias dienas truksiančiose varžybose trumpajame (25 metrų) baseine rungsis 559 plaukikai iš 42 Europos valstybių. Mūsų šalies rinktinėje – 11 jaunų plaukikų. Vieni jų (Rūta Meilutytė, Giedrius Titenis, Mindaugas Sadauskas) jau gerai pažįstami tarptautinėse arenose, kiti medalius parsivežė iš Europos ir pasaulio jaunimo čempionatų.

Žinoma, didžiausios viltys siejamos su trumpajame baseine debiutuosiančia daugkartine pasaulio bei Europos rekordininke, olimpine čempione Rūta Meilutyte, jau pasirengusia dar vienam savo rekordui. Gruodžio 12 d. ji varžysis plaukdama 50 m krūtine, gruodžio 13 ir 14 d. sportininkės laukia 100 m kompleksinis plaukimas, gruodžio 14 ir 15 d. – 100 m plaukimas krūtine ir gruodžio 15 d. – 50 m plaukimo laisvuoju stiliumi rungtis.

Na o didelės raiškos (HD) tiesioginės transliacijos kokybė – būtent tai, ko tikrai reikia stebint įsimintinas ir visiems pasaulio lietuviams itin svarbias akimirkas į pergalę.

Kviečiame prisijungti prie „Skynet“ išmaniosios TV ir už mūsų plaukikus sirgti kartu!