„Wincor World 2014“: specializuota paroda bankams ir mažmeninės prekybos sektoriui

Š. m. sausio 21–23 dienomis Vokietijoje, Rheda-Wiedenbrueck mieste, parodų centre „A2 Forum“ vyks tarptautinė paroda konferencija „Wincor World 2014“, kurią nuo 2001 metų organizuoja pasaulinė bankinės įrangos gamybos lyderė Vokietijos įmonė „Wincor Nixdorf“.

Parodos organizatorė „Wincor Nixdorf“, sėkmingai savo veiklą plėtojanti daugiau nei 130-yje pasaulio šalių, turinti 49 antrines įmones ir daugiau nei 9 000 darbuotojų, į parodą sukvietė IT ekspertus ir partnerius iš viso pasaulio.

Šiais metais IT ekspertai „Wincor World 2014“ parodoje galės susipažinti su daugiau nei 500 bankiniam ir mažmeninės prekybos sektoriams skirtų naujovių. Parodos metu taip pat vyks simpoziumas, kuriame pranešimus skaitys daugiau nei 50 IT ekspertų iš viso pasaulio, vyks seminarai ir apvalieji stalai, kuriuose bus galima daugiau sužinoti apie verslo modelių pertvarkos strategijas ir IT technologijų ateities plėtros koncepcijas.

Kompanija „Wincor Nixdorf“ parodoje demonstruos saugumo sprendimus, užtikrinančius banko sistemų ir padalinių apsaugą nuo nusikaltėlių atakų. Pažangūs Vokietijos bendrovės programiniai sprendimai, derantys prie įvairių gamintojų įrangos, garantuoja lankstumą, nes išsiskiria greitu naujų funkcijų įdiegimu į savitarnos kanalus.  

Forume „Wincor World 2014“ kompanija „Wincor Nixdorf“ pasiūlys lankytojams daugiau sužinoti apie gamybos procesus, kurie užtikrina aukštą produkto kokybę ankstyvojoje jo gamybos stadijoje pagrindą. Lankytojai taip pat galės susipažinti su savitarnos įrenginių tinklų valdymo (ATM Management) moduliniais sprendimais, siūlančiais plačias galimybes, įskaitant visišką savitarnos sistemų ir IT infrastruktūros valdymo funkcijų perdavimą užsakomųjų paslaugų (angl. outsourcing) bendrovėms.  

Tryliktus metus iš eilės Lietuvai parodoje atstovaus bendrovė „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) – auksinė „Wincor Nixdorf“ partnerė. Jau beveik 20 metų besitęsiantis sėkmingas šių kompanijų bendradarbiavimas įvertintas ne vienu apdovanojimu. 2013 metų pabaigoje Vokietijoje vykusiame „Wincor Nixdorf“ partnerių suvažiavime geriausiu sprendimu (angl. Best Banking Solution 2012/2013) įvardytas BS/2 produktas „Payments.iQ“, o geriausios paslaugos kategorijoje (angl. Best Banking Service 2012/2013) įvertinta sėkminga antrinės BS/2 bendrovės „BS/2 Latvija“ veikla.

Užsukę į BS/2 stendą (Partnerių zona, 5 salė), šiųmetės parodos lankytojai turės galimybę susipažinti su finansų sektoriui skirtais „.iQ“ produktais ir „Mobile.iQ platforma, skirta darbui su mobiliaisiais įrenginiais. Prasidėjus parodai, bendrovės svetainėje bus galima stebėti tiesioginę transliaciją iš BS/2 stendo.

Kasmet rengiamoje tarptautinėje specializuotoje parodoje galima pasisemti naujų idėjų verslui plėtoti, pasidalyti patirtimi ir užmegzti naujų kontaktų. Pernai „Wincor World“ sulaukė 7 tūkst. lankytojų iš daugiau nei 90 pasaulio šalių.

Plačiau apie parodą www.wincor-world.com.

Plačiau apie „Wincor Nixdorf“ www.wincor-nixdorf.com.

Apie ankstesnių metų parodas >>>

Ankstesnių parodų nuotraukos ir vaizdo medžiaga >>>