„HTC Desire 510“ suteiks galimybę mėgautis sparčiuoju 4G už prieinamą kainą

Bendrovė HTC pristatė 4G tinklą palaikantį išmanųjį telefoną „Desire 510“. Keturių branduolių procesoriumi ir erdviu ekranu apginkluotas išmanusis suteiks vartotojams galimybę mėgautis itin spartaus mobiliojo interneto privalumais už itin patrauklią kainą.

„Rinkoje apie 4G kalbama jau labai seniai, tačiau šiuo ryšiu naudotis gali tik brangiausių išmaniųjų savininkai. Mūsų įsitikinimu, moderniausios technologijos turi būti prieinamos ir su mažesniais biudžetais. Todėl mes pristatome „Desire 510“, išmanųjį, į kurį galėsite itin greitai atsisiųsti filmų, TV laidų, muzikos albumų, žaidimų ar kitų pramogų išskirtine sparta ir už itin patrauklią kainą“, – sakė korporacijos HTC vadovas Peteris Chou.

„Desire 510“ pasižymės keturių branduolių 1,2 GHz „Snapdragon 410“ procesoriumi, kuris užtikrins sklandų išmaniojo darbą žiūrint filmus, žaidžiant žaidimus ar dirbant su keliomis programomis vienu metu. Įrenginyje įdiegti 8 GB atminties saugojimui, yra galimybė jos prisidurti naudojantis „microSD“ kortele.

Telefone sumontuotas 4,7 colio ekranas su „HTC Sense” technologija, kuriame bus patogu žiūrėti filmus, žaisti, grožėtis nuotraukomis ar naršyti internetą. „Desire 510“ pasižymės ir unikalia „HTC BlinkFeed“ funkcija, kuri leis visų vartotojui aktualių informacijos šaltinių atnaujinimus atvaizduoti pagrindiniame ekrane.

Išmanųjį Lietuvoje bus galima įsigyti baltos arba pilkos spalvos. Jis turės „Dot View“ dėklą, pirmą kartą pristatytą kompanijos flagmanui „HTC One (M8). Su šiuo dėklu bus galima atsiliepti telefonu jo neišimant, rinktis jo užsklandą iš 18 skirtingų temų ar asmeninės nuotraukų galerijos ir t.t.

„Desire 510“ palaikys „Android 4.4“ programinę įrangą su „HTC Sense“. Į Lietuvą jis atkeliauti turėtų rugsėjo mėn. pabaigoje. Numatoma išmaniojo kaina – 190 eurų (655 Lt.).