„Microsoft“ konferencijoje „TechDay“ – dėmesys mobilumui ir debesijai

Spalio 21 dieną IT sektoriuje dirbančius specialistus kviečia didžiausia Baltijos šalyse „Microsoft“ konferencija „TechDay 2014“. Kasmet vykstančiame renginyje šiemet Lietuvos IT bendruomenė susipažins, kokią įtaką rinkai artimiausiu metu turės debesų kompiuterija ir mobiliosios technologijos.

Anot „Microsoft Lietuva“ generalinio direktoriaus Kristijono Kaikario, renginio metu dalyviai išvys praktinių pavyzdžių ir sulauks patarimų, kaip šį duetą geriau išnaudoti kasdieniame darbe. „Šiemet „Microsoft“ pristatė naują viziją, teikiančią prioritetą mobilumui ir debesų kompiuterijai. Būtent ją konferencijos metu plačiau pristatysime šalies IT bendruomenei. Manome, kad mobilieji įrenginiai ir debesija jau pakeitė mūsų technologijų naudojimo įpročius – juk dažnas nustebtų, jei negalėtų mobiliajame įrenginyje kartu su el. laišku gauto dokumento pataisyti ir persiųsti kitiems kolegoms. Ateityje debesijos ir įvairių įrenginių ryšys ir toliau stiprės, kol galiausia nejusime skirtumo, kuriuo įrenginiu naudotis“, – sako K. Kaikaris.

„TechDay 2014“ pranešimai šiemet bus išskaidyti į tris grupes: IT vadovams, IT profesionalams ir programuotojams. „Microsoft“ atstovai ir partneriai 30 pranešimų metu ne tik apžvelgs IT rinkos tendencijas, bet ir konkrečiais pavyzdžiais pristatys, kaip geriau išnaudoti „Azure“, „Office 365“, „Dynamics“ technologijas. Taip pat bus nepamiršti ir neseniai pasauliui pristatyti naujieji „Microsoft“ produktai, tokie kaip operacinė sistema „Windows 10“.

Konferencijoje lankysis ir įmonių grupės „Penki kontinentai“ bendrovių „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ ir „ASHBURN International“ atstovai.

Plačiau apie renginį