Kompanijos „Dell“ naujovės – kasmečiame partnerių forume

Š. m. lapkričio 4–7 dienomis Jungtinėse Amerikos Valstijose vykusioje informacinių technologijų kompanijos „Dell“ partnerių konferencijoje „Dell World 2014“ dalyvavo ir Lietuvos IT specialistai. „Dell“ partnerės bendrovės „ACC Distribution“ kvietimu čia lankėsi įmonių grupės „Penki kontinentai“ atstovas Robertas Ragauskas. 

„Penkių kontinentų“ teikiamų užsakomųjų IT paslaugų „ProfIT“ klientai Lietuvoje ir užsienyje naudojasi „Dell“ įranga. Anot R. Ragausko, dalyvavimas forume – tai galimybė savo akimis pamatyti ir įvertinti naujausius „Dell“ įrenginius bei sprendimus. „Forumo dalyviai turėjo išskirtinę galimybę išvysti, kokių naujų sprendimų verslui siūlo kompanija „Dell“. Mums itin įdomios buvo naujovės, susijusios su stebėsenos sistemomis, duomenų apsauga, debesų technologijos sprendimais, padedančiais verslui tapti efektyvesniam. Tikiuosi, kad kai kurių naujovių artimiausiu metu galėsime pasiūlyti ir savo klientams“, – sakė R. Ragauskas.

Bendrovės „ACC Distribution“ atstovas Elvinas Stipinas pabrėžė, kad vizitas į „Dell World 2014“ taip pat yra svarbus tolimesnei „Dell“ partnerių verslo plėtrai. „Išgirsti apie naujausias technologijas į šį renginį atvyksta tūkstančiai „Dell“ partnerių iš viso pasaulio. Tai galimybė susitikti su pasauliniais ekspertais, aptarti aktualius klausimus, pasidalyti patirtimi. Taip pat tai yra puiki proga kartu partneriais apsvarstyti bendrus projektus“, – pasakojo E. Stipinas.

Keturias dienas trukusiame renginyje „Dell“ pristatė naujausias IT paslaugas ir sprendimus, drauge su partneriais rengė diskusijas, kurių metu aptarė pasaulinės IT rinkos tendencijas ir perspektyvas.