SMK skelbia nacionalinį konkursą „Mokyklinis metų renginys 2015“

Viena moderniausių mokymo įstaigų Socialinių mokslų kolegija (SMK) pirmą kartą Lietuvoje rengia nacionalinį konkursą pavadinimu „Mokyklinis metų renginys 2015“.

Dalyvauti konkurse gali visos Lietuvos mokyklos, turinčios savo mokyklos tradicinį ar šiemet organizuojantys unikalų ir nepakartojimą renginį. Mokyklų atstovams tereikia trumpai aprašyti įvykusio renginio idėją (iki 1 A4 formato lapo), tvarkingai perrašyti scenarijų ir sukurti išradingą audiovizulinį renginio pristatymą su nuotraukomis, filmuota medžiaga, garso įrašais, dekoracijų, kostiumų eskizais / nuotraukomis, skaidrėmis ir visą medžiagą išsiųsti el. paštu konkursas@smk.lt iki 2015 m. balandžio 24 d.

Dešimties geriausių renginių organizatoriai bus pakviesti į konkurso finalą Vilniuje – gausių žiūrovų ir garbingos komisijos akivaizdoje savo renginius pristatyti gyvai scenoje.

Konkurso nugalėtojams atiteks „Mokyklinio metų renginio“ titulas ir pergalės simbolis – statulėlė „Auksinė banga“. Ji bus skiriama geriausiam scenarijui, geriausiam renginio pristatymui ir geriausiam metų renginiui.

Konkurso nuostatai