Projekte „Šuolis“ – laidos „IT+“ vedėja Elita Citovičiūtė

TV projekto „Šuolis“ antrajame sezone kvapą gniaužiančius šuolius į vandenį demonstruoja vienuolika drąsių žmonių – pramogų ir mados pasaulio, sporto, šokių, teatro, muzikos, humoro žvaigždžių. Tarp jų ir „Penki TV“ laidos „IT+“ vedėja Elita Citovičiūtė.

22 metų mergina sako esanti aktyvi, mėgstanti vandenį ir akrobatiką. „Mane žavi akrobatiniai triukai, rizika, aukštis, įtampa. Be to, mėgstu vandenį, aktyvią veiklą, o šuolius į vandenį tiesiog pamilau. Manęs jie nenuvargina nei fiziškai, nei psichologiškai. Po treniruočių jaučiuosi arba maloniai pavargusi, arba pasikrovusi ir judanti naujų tikslų link“, – tikino Elita.

Tiesioginiame eteryje Lietuvos žvaigždės atlieka šuolius nuo 3,5 ir net 7,5 metro aukščio bokšto bei tramplynų, pristato sinchroninius šuolius ir pasirodymus su profesionalais. Iš pirmo žvilgsnio nesudėtingi triukai reikalauja sudėtingo fizinio pasiruošimo, tad dalyviai jau kelis mėnesius treniruojasi nuo pat ankstyvo ryto.

„IT+“ vedėjos E. Citovičiūtės teigimu, treniruotėse ji semiasi naujos patirties. „Treniruotis kasdien esu įpratusi ir taip, tad šis dalykas man sunkumų nekelia. Žinoma, norisi kuo taisyklingiau išmokti šuolius. O sunkiausia man sekasi su kantrybe, kai reikia laukti eilėje, kad galėčiau šokti“, – juokdamasi sakė gražuolė.

Iššūkių kupiną „Šuolį“ žiūrėkite ir Elitą palaikykite kiekvieną sekmadienio vakarą 19.30 val. per TV3!