Į forumą „Online & Offline Retail 2015“ susirinks mažmeninės prekybos ekspertai

Žurnalai „Retail & Loyalty“ ir PLUS šių metų kovo 30–31 dienomis Maskvoje tradiciškai organizuoja forumą „Online & Offline Retail 2015“. Jis skirtas mažmeninės prekybos plėtros perspektyvų analizei.

Numatoma, kad šiemet forume pranešimus skaitys elektroninės komercijos „Magento“ produkto vadovė Jelena Tkačeva, „Azbuki vkusa“ nuotolinės prekybos ir  skaitmeninės rinkodaros skyriaus direktorius Jegoras Lanko, Interneto prekybos asociacijos pirmininkė Jelena Kutarova, UAB „Infozaščita“ ekspertų tarybos narys Sergejus Prochorovas, IBM atstovas kainodaros asortimento ir plėtros optimizacijos klausimais Rusijoje ir Rytų Europoje Maksimas Morozovas ir kiti.

Forume bus analizuojamos naujos pasaulinės mažmeninės prekybos realijos, aptarti laiko išbandymai ir iššūkiai, rusiškos mažmeninės rinkos tendencijos, rusiškų prekių ženklų plėtros perspektyvos mažmeninėje tinklinėje prekyboje. Daug dėmesio renginyje bus skiriama lojalumo programoms, komunikacijų technologijų panaudojimui ryšiui su klientais palaikyti, daugiakanaliams pardavimo kanalams, „Big Data“ taikymui, logistikos ir inkasacijos naujovėms, savitarnos įrangos sistemų eksploatacijai, NFC (angl. Near field communication) ir kitokioms mokėjimo technologijoms ir kt.  

Forume dalyvaus pagrindiniai vietiniai ir tarptautiniai mažmeninės prekybos ekspertai, prekybos tinklų specialistai, interneto parduotuvių ir bankų atstovai, mažmeninės prekybos įrangos ir programinių sprendimų gamintojai ir kt.