VGTU kviečia į atvirų durų dieną

Vilniaus Gedimino technikos universitetas (VGTU) kovo 20 d. 11 val. kviečia moksleivius, planuojančius savo ateitį, susipažinti su šia aukštąja mokykla atvirų durų dienos renginių metu.  

Atvirų durų dienoje visi besidomintys galės sužinoti naudingos informacijos apie VGTU siūlomas studijų programas bei studijų suteikiamas plačias karjeros galimybes. Abiturientai taip pat susipažins su naujausia priėmimo informacija ir svarbiausiais pokyčiais. Į visus iškilusius klausimus renginio metu atsakys VGTU dėstytojai, studentai bei Stojančiųjų priėmimo ir informavimo centro darbuotojai.  

VGTU Atvirų durų diena suteiks galimybę ne tik sužinoti dominančios informacijos apie studijas, bet ir iš arti pažvelgti į universiteto auditorijas bei moderniausias mokslines laboratorijas, kuriose turi galimybę dirbti studentai.  

Abiturientai turės galimybę daugiau sužinoti apie robotų konstravimą, orlaivių pilotavimą, 3D spausdinimą, bionines rankas, elektromobilius ir daugelį kitų įdomybių. Atvirų durų dienos metu vyks ir teminės Jaunojo inžinieriaus mokyklos paskaitos. Renginio metu būsimieji studentai gales susipažinti ne tik su inžinerinėmis, bet ir su kūrybinėmis bei kitas sritis apimančiomis specialybėmis, kurių studijas siūlo VGTU.  

Atvirų durų diena vyks kovo 20 d. VGTU Mechanikos rūmuose, J. Basanavičiaus g. 28, Vilniuje.