VGTU specialiame seminare prisistatė moksleivių atstovams

Vilniaus Gedimino technikos universitetas (VGTU) pakvietė karjeros koordinatorius bei mokyklų mokinių tarybų ir parlamentų atstovus į specialų seminarą „Moksleivis – ugdymas karjerai – studentas“, kuriame pristatė VGTU studijų galimybes bei aukštojo mokslo naujoves.  

Mokyklų bei gimnazijų atstovai turėjo galimybę ne tik sužinoti daugiau informacijos apie VGTU studijų sistemą bei studijų programas, bet ir pasidairyti po universiteto įdomiausias auditorijas ir laboratorijas, pabendrauti su studentais ir dėstytojais. Seminaro dalyviai supažindinti ir su priėmimo naujovėmis bei informacija apie stojamuosius egzaminus, konkursinius balus.   VGTU atstovai dalyviams suteikė informacijos ir apie plačias tarptautines galimybes. Apie dalinių studijų ir praktikų galimybes užsienio universitetuose kalbėjo ir įspūdžiais dalinosi patys studentai.  

Seminaro pabaigoje mokiniai, VGTU studentai bei universiteto Stojančiųjų priėmimo ir informavimo centro atstovai dalyvavo apskritojo stalo diskusijoje, kur buvo išklausyti seminaro dalyvių pasiūlymai ir pageidavimai.