XI Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forumas Marijampolėje

Birželio 8–10 d. Marijampolėje vyks Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) su partneriais organizuojamas XI Lietuvos-Baltarusijos ekonominis forumas, skirtas aktualiausių abiejų šalių ekonominio bendradarbiavimo klausimų aptarimui. Šių metų verslo forume ypatingas dėmesys bus skiriamas transporto ir logistikos, finansų ir bankų paslaugų, taip pat žemės ūkio ir maisto pramonės sritims.
 
XI forume dalyvaus Lietuvos Respublikos Ūkio ministras Evaldas Gustas ir Baltarusijos Respublikos Ekonomikos ministras Vladimir Zinovskij. Laukiama atvykstant daugiau kaip 100 Lietuvos ir Baltarusijos verslo įmonių, asociacijų bei valstybės institucijų atstovų.
 
Dalyvavimas tradiciniame ekonomikos forume – tai puiki galimybė užmegzti naujus ryšius su verslo bendruomenės ir viešojo sektoriaus atstovais, taip pat aptarti verslo plėtros galimybes.

Generalinė renginio rėmėja – įmonių grupė ARVI. Rėmėjai – įmonių grupė „Penki kontinentai“ ir UAB „Marijampolės pieno konservai“. Informacinis renginio rėmėjas – „Penki TV“.

Daugiau informacijos apie forumą (kvietimas, programa) paspaudus ČIA.
Registracija paspaudus ČIA.

Daugiau apie praėjusių metų forumą