Pristatyta pažangiausia kompiuterio pelė

Aksesuarų kompiuteriams kūrėja „Razer“ gerai žinoma viso pasaulio IT gerbėjams. Ir nieko keisto – juk jos produktai sukurti specialiai jiems. Vienas iš populiariausių šios įmonės gaminių – kompiuterinių žaidimų pelė „Mamba“. Praėjusią savaitę Jungtinėse Amerikos Valstijose vykusioje parodoje E3 „Razer“ pristatė atnaujintą šios pelės variantą.

Naujoji pelė pristatoma kaip viena pažangiausių pasaulyje. Taigi, verta atkreipti dėmesį į jos charakteristiką. Lazerinį 16 000 DPI jutiklį galima reguliuoti 1 DPI tikslumu (standartinis rodiklis – 50 DPI). Kiekvienas pelės klavišas reguliuojamas atsižvelgiant į naudotojo poreikius ir patogumą: galima nustatyti kiekvieno klavišo paspaudimo stiprumą.

Pelė taip pat turi šviečiančių detalių, galinčių atspindėti iki 16,8 mln. skirtingų spalvų. Šios detalės buvo sugalvotos tam, kad naudotojas galėtų susikurti labiau personalizuotą pelę, nuspalvindamas ją savo mėgstamomis spalvomis. Belaidė „Mamba“ kainuoja 150 JAV dolerių, o laidinis jos variantas – 90 dol.