Atsinaujinusi laida „IT+“ pristatys naujausius technologinius išradimus

Netrukus penktą sezoną pradės kanalo „Penki TV“ savaitinė laida apie informacines technologijas „IT+“. Laidoje apžvelgiami naujausi technologiniai išradimai; šiuolaikiniai, žmogaus būtį palengvinantys įrenginiai. Be to, laidos kūrybinė grupė nuolat lankosi didžiausiuose Lietuvos IT renginiuose ir produktų pristatymuose, iš kur pateikia žiūrovams šviežiausią informaciją.

Vienas svarbiausių laidos kūrėjų tikslų – parodyti, kad technologinės temos yra įdomios ir aktualios ne tik šios srities žinovams ir profesionalams, bet ir kiekvienam žmogui. Laidoje dalijamasi naujausiomis ir svarbiausiomis žiniomis apie pasaulio IT pasiekimus. Be to, stengiamasi paskatinti žiūrovus naudotis šiuolaikinėmis technologijomis ir jų teikiamais privalumais, padedama apsispręsti ir pasirinkti tinkamiausią įrenginį.

Šį rudenį laida pasitinka pasikeitusi, nauju formatu. Informacinis turinys bus pristatomas trijose naujose rubrikose. Naujienų rubrikoje bus apžvelgiami naujausi išradimai, Lietuvos ir pasaulio IT naujovės. Rubrikoje „Tema“ pristatomi įvairūs IT renginiai, parodos, svarbiausi IT pasaulio įvykiai. Rubriką pagyvins aktualūs pokalbiai ir interviu su IT srities atstovais. Rubrika „Apžvalga“ bus skirta Lietuvos prekybos centruose parduodamos įrangos bandymams. Laidos vedėjai pristatys keletą tos pačios paskirties įrenginių, juos išbandys ir įvertins, patars žiūrovams, koks įrenginys kokioje situacijoje būtų tinkamiausias.

Laidą ir toliau ves Adomas Zalensas bei Elita Citovičiūtė. Adomas atliks išsamius technologinius tyrimus ir parengs apžvalgas, norintiems labiau įsigilinti į technologijų paskirtį bei sandarą. Žavioji Elita pristatys populiariąsias laidos temas.

Nauja „IT+“ laida, kaip ir anksčiau, pasirodys kiekvieną penktadienį. Pirmąją naujo sezono laidą žiūrėkite jau šį penktadienį (rugsėjo 18 d.) tinklalapiuose www.penki.tv ir www.penki.lt.